Traprenovatie

Victoria Carpet Center

Traprenovatie

Traprenovatie is een vak apart en het is geen geheim dat dit de uitstraling van uw huis kan veranderen. Of het nu gaat om het renoveren van een oude trap, het vervangen van een versleten trapbekleding of het upgraden van een onaantrekkelijke trap, Victoria Carpet kan u helpen bij het realiseren van uw renovatieproject.

Wij hebben in de afgelopen 10 jaar talloze klanten geholpen bij het renoveren van hun trappen en hebben expertise in verschillende vormen en maten van traprenovatie. Of u nu op zoek bent naar een volledig nieuwe uitstraling voor uw trap, of gewoon wilt dat deze er weer als nieuw uitziet, wij hebben de oplossing die u zoekt.

Bij Victoria Carpet bieden wij zowel tapijt- als houten traprenovaties aan, afhankelijk van uw voorkeur en budget. Onze tapijten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en materialen, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte match te vinden voor uw interieur. Daarnaast bieden wij ook houten traprenovaties aan, die een moderne uitstraling geven aan uw trap.
Onze houten traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren, waardoor u een keuze heeft uit een brede selectie.